Antena Căutare

Ultima oră! TIR căzut pe calea ferată în Hunedoara. Circulația trenurilor este blocată

Traficul feroviar în judeţul Hunedoara este blocat, miercuri, între staţiile Dobra şi Holdea, după ce şoferul unui autotren a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a rămas blocat pe linia de cale ferată.

Traficul feroviar în judeţul Hunedoara este blocat, miercuri, între staţiile Dobra şi Holdea, după ce şoferul unui autotren a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a rămas blocat pe linia de cale ferată.

Un tren de călători staţionează în gara Marginea, iar trenul IR 1837, care circulă în relaţia Iaşi - Timişoara Nord, a fost redirecţionat pe ruta ocolitoare Ilia - Ram - Glogovăţ - Timişoara Nord.

”Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA, administratorul reţelei feroviare naţionale, informează că traficul feroviar în judeţul Hunedoara este blocat la această oră între staţiile Dobra şi Holdea, după ce şoferul unui autotren, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit carosabilul şi a ajuns pe linia de cale ferată, blocând circulaţia trenurilor pe tronsonul Ilia - Lugoj”, a anunţat, miercuri, CFR.

Potrivit companiei, până la finalizarea intervenţiilor de retragere a tirului din zona de siguranţă feroviară, operaţiuni desfăşurate de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), trenul IR 1818, care circulă în relaţia Timişoara Nord - Târgu Mureş Sud, staţionează în gara Marginea, până la redeschiderea liniei, iar trenul IR 1837, care circulă în relaţia Iaşi - Timişoara Nord, a fost redirecţionat pe ruta ocolitoare Ilia - Ram - Glogovăţ - Timişoara Nord.

Calendar creștin ortodox 2019. 9 lucruri neștiute despre Sf Antonie cel Mare... Cine ar fi crezut! Ce notă a luat la BAC Victor Dăncilă, fiul premierului României...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x