Antena Căutare

TRAGEDIA s-a întâmplat pe litoral! Turiștii au ignorat pericolul și inevitabilul s-a produs!

Pericol uriaș pe litoralul românesc și turiștii îl ignoră, fără să știe la ce riscuri se supun! Mii de oameni ignoră semnele și își riscă viața în fiecare secundă! O echipă Observator s-a deplasat în cea mai periculoasă zonă de pe litoralul românesc și a făcut o descoperire șocantă!

Pericol uriaș pe litoralul românesc și turiștii îl ignoră, fără să știe la ce riscuri se supun! Mii de oameni ignoră semnele și își riscă viața în fiecare secundă! O echipă Observator s-a deplasat în cea mai periculoasă zonă de pe litoralul românesc și a făcut o descoperire șocantă!

Este steag roşu, din nou, pe Litoral! Însă asta nu îi sperie pe cei care îşi riscă viaţa pentru o baie în mare.

Doi turişti au fost şi astăzi la un pas de moarte în Jupiter, dar au reuşit să iasă la timp din marea agitată. Iar un alt bărbat este căutat şi acum de salvamari la Eforie Nord.

Sunt lucruri pe care salvamarii încearcă să le spună turiştilor, însă sfaturile lor sunt de cele mai multe ori ignorate.

Anul trecut, din 53 de înecuri la mare, 22 s-au petrecut în Eforie Nord.

Specialiştii spun că ţărmul de la Eforie Nord se modifică după fiecare furtună şi nimeni nu ştie unde pot apărea noi gropi periculoase.

Imagini ȘOCANTE surprinse în Piața Victoriei. Jandarmeria face un apel de ULTIMĂ ORĂ către populație!... O tânără şi-a pierdut un picior pe loc, într-un accident cumplit din nordul Capitalei. Atenție, imagini ȘOCANTE!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x