Antena Căutare

Pericol URIAȘ pe litoral! Românii, la un pas de o adevărată TRAGEDIE!

Pericol uriaș pe litoralul românesc și turiștii îl ignoră, fără să știe la ce riscuri se supun! Mii de oameni ignoră semnele și își riscă viața în fiecare secundă! O echipă Observator s-a deplasat în cea mai periculoasă zonă de pe litoralul românesc și a făcut o descoperire șocantă!

Pericol uriaș pe litoralul românesc și turiștii îl ignoră, fără să știe la ce riscuri se supun! Mii de oameni ignoră semnele și își riscă viața în fiecare secundă! O echipă Observator s-a deplasat în cea mai periculoasă zonă de pe litoralul românesc și a făcut o descoperire șocantă!

Încă un adolescent a murit înecat în Eforie-Nord! Marea l-a adus la mal, după două zile de căutări. Din cele 13 victime din acest sezon, un sfert au pierit în Eforie, staţiunea cu cei mai puternici curenţi de pe litoralul românesc. Chiar şi aşa, sute de turişti ignoră pericolul şi se aruncă în valuri chiar şi când e steag roşu. În urmă cu puţin timp, încă un bărbat a fost scos mort din mare, la Mamaia.

O echipă Observator s-a deplasat în cea mai periculoasă zonă de pe litoralul românesc. Aici valurile sunt atât de puternice încât orice persoană ar intra, ar fi imediat trasă la fund şi nu ar avea absolut nicio şansă să supravieţuiască. În doar câteva zile, aici au murit trei persoane.

Gropile din apă şi prezenţa stabilopozilor crează curenţi foarte puternici în această zonă. Odată ajuns aici, orice un înotător va fi tras la fund. Mai ales când sunt valuri mari.

Sunt lucruri pe care salvamarii încearcă să le spună turiştilor, însă sfaturile lor sunt de cele mai multe ori ignorate.

Astăzi a fost arborat steagul roşu, în Eforie. Teoretic, turiştii nu aveau voie să intre în apă. Practic, valurile i-au atras parcă şi mai mult să intre în mare.

Anul trecut, din 53 de înecuri la mare, 22 s-au petrecut în Eforie Nord.

Specialiştii spun că ţărmul de la Eforie Nord se modifică după fiecare furtună şi nimeni nu ştie unde pot apărea noi gropi periculoase.

Imagini nerecomandate minorilor! O fetiţă de 13 ani şi-ar fi înjunghiat bunica, cu mai multe lovituri de cuţit... Schimbări URIAȘE pentru ROMÂNI. Guvernul a anunțat în această seară ce se întâmplă cu pensiile! Surpriză de proporții!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x