Antena Căutare

Tragedie in Arges: Sofer de TIR decapitat din mers!

Barbatul care a decapitat, din neglijenta, un sofer de tir in judetul Arges, a fost retinut joi. Avea remorca defecta dar in loc s-o lase în garaj, s-a gandit la o improvizatie. A inlocuit placa de metal defecta cu una de lemn. Doar ca in mers, placa s-a desprins, a spart parbrizul si a lovit în plin soferul unui TIR care era în spate. Acesta a murit pe loc, decapitat. O intamplare tragica pentru care barbatul ar putea plati acum cu libertatea.

Cele doua vehicule s-au intersectat pe sosea iar curentii de vant au smuls placa improvizata a remorcii si a proiectat-o in parbrizul tirului, sectionand capul soferului aflat la volanul TIR-ului cu numar de Giurgiu. Conducatorul auto a murit pe loc, conform medicilor.

Dupa mai multe filtre facute de politie pe sosele, Politia a dat de urmele celui din vina caruia s-a intamplat tragedia. E vorba de un barbat de 26 de ani, care conducea o masina turism de care avea atasata o remorca improvizata.

Soferul de TIR ucis in groaznica tragedie nu mai fusese implicat in accidente auto in cariera sa. Iar soferul care a provocat accidentul risca acum pana la 5 ani de inchisoare.

Galati: Copii otraviti cu boabe de porumb infestate... Cu bon la taraba: Taranii nu vor mai putea vinde in piete daca nu au case de marcat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x