Antena Căutare

Tragedie în masivul Călimani! O avalanșă a surprins mai multe persoane care făceau o drumeție cu snowmobile. Foto

O avalanșă a surprins mai multe persoane care făceau o drumeţie cu snowmobilele, duminică seară, în masivul Călimani. O persoană este accidentată, iar alta este o dispărută, potrivit Dispeceratului Naţional Salvamont.

O avalanșă a surprins mai multe persoane care făceau o drumeţie cu snowmobilele, duminică seară, în masivul Călimani. O persoană este accidentată, iar alta este o dispărută, potrivit Dispeceratului Naţional Salvamont.

Salvamontiştii din judeţele Suceava, Mureş şi Harghita au analizat informaţiile primite pentru a identifica din ce judeţ se poate face cel mai sigur acces către zona evenimentului şi vor face o analiză a factorilor de risc din zonă.

La Topliţa este pregătită să intervină o echipă de salvamontişti harghiteni care aşteaptă informaţii de la echipele Salvamont din Mureş şi Suceava. Și salvamontiștii din Mureș au intrat în masiv cu o echipă de șase salvamontiști și un snowmobil.

Temperaturile ridicate care se înregistrează şi peste noapte, stratul mare de zăpadă, zona aflată sub cod ridicat de producere a avalanşelor impun o atenţie mărită din partea salvamontiştilor, dar, din păcate, o evaluare corectă a riscurilor e imposibil de realizat din cauza întunericului.

Potrivit Dispeceratului Naţional Salvamont, intervenţia salvamontiştilor este de risc maxim, precizează sursa citată.

Alertă! Gripa a mai făcut o victimă! Numărul deceselor a ajuns la 70! Unde a fost înregistrat ultimul caz... Dramă de nedescris, la Craiova! O femeie și doi copii, găsiți morți în casă! Medicii n-au putut să facă nimic pentru ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x