Antena Căutare

Tragedie în România! Un copil de doi ani a murit dintr-o greșeală pe care orice mamă o poate face

Inca sunt mame care mai comit imprudența de a lasa obiecte fierbinți nesupravegheate la indemana copiilor.

Tragedie în România. Un copil de numai doi ani a murit din cauza unei erori pe care și tu o poți face.

Tragedia s-a întâmplat în județul Suceava, în urma unor arsuri grave pe 60% din suprafața corpului. Nenorocirea a făcut ca micuțul să se opărească cu cratiță de ciorbă clocotită, pusă pe podea. Mama lui nu și-a dat seama că cel mic e prin preajmă, moment în care acesta s-a împiedicat și a căzut peste oala fierbinte.

Mama le-a povestit medicilor că făcuse o oală cu ciorbă, iar când a lăsat-o la răcit pe jos, nu s-a gândit că ar putea să se întâmple ceva rău. Băieţelul se juca împreună cu un frate şi un verişor.

Din păcate, tragedia a urmat. Copilul a murit în ambulanţă, în drum spre Bucureşti. Mare atenție, încă sunt mame care mai comit imprudența de a lăsa obiecte fierbinți nesupravegheate la îndemâna copiilor.

Statul îți dă bani! Milioane de români vor beneficia de ajutor. Câți primesc și cineva va beneficia de ei... BOR a decis! Adio, camere de luat vederi și aparate foto! Filmările în biserici vor fi interizse...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x