Antena Căutare

”Trăiască Poliția Română!”, scriu șoferii pe Facebook! Rutiera, în grevă! De câteva zile agenţii nu mai dau amenzi, ci doar avertismente

Dacă protestele din stradă nu au adus nicio creştere a salariilor, poliţiştii au găsit o nouă formă de a-şi arăta nemulţumirile.

Dacă protestele din stradă nu au adus nicio creştere a salariilor, poliţiştii au găsit o nouă formă de a-şi arăta nemulţumirile. De acestă dată, efectele se simt direct în bugetele locale. Pentru că agenţii nu prea mai dau amenzi. Acolo unde pot, aplică doar avertismente.

Aşa cum se vede şi în postările cu procese verbale de pe facebook. Toate cu "avertisment", fără sancţiune. Amuzante sunt însă reacţiile şoferilor. Unul a scris la rubrica alte menţiuni "Mulţumesc poliţia rutieră", iar un altul "Traiască politia română".

"Dacă guvernanţii noştri îşi bat joc de noi, avem şi noi metode eficiente să ne batem joc de ei. Abia aştept să le văd reacţiile când vor vedea că scad drastic veniturile la buget venite din amenzile noastre," a scris un poliţist din Braşov pe profilul lui de Facebook.

Asta în timp ce un coleg al său a vorbit despre reacţia şoferilor care au scăpat doar cu mustrare.

România trece la ora de vară. Când se dă ceasul înainte?... Salariul mare nu bate şpaga! Plicurile cu atenţii n-au dispărut din spitale nici când lefurile doctorilor s-au dublat. C...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x