Antena Căutare

Trei persoane, amendate pentru că s-au dat cu rolele, în apropierea operelor lui Brâncuşi. Nimeni nu are voie sa se apropie la mai puțin de cinci metri

Interdicţia de a atinge operele lui Brâncuşi face deja primele victime! Trei oameni au fost amendaţi pentru că s-au dat cu rolele sau cu bicicletele prin preajma creaţiilor brâncuşiene. Iar un turist din Republica Moldova a fost sancţionat de paznici, pentru că a atins Poarta Sărutului.

Interdicţia de a atinge operele lui Brâncuşi face deja primele victime. Trei oameni au fost amendaţi pentru că s-au dat cu rolele sau cu bicicletele prin preajma creaţiilor brâncuşiene. Iar un turist din Republica Moldova a fost sancţionat de paznici, pentru că a atins Poarta Sărutului.

Conform reprezentanţilor Poliţiei Locale TG Jiu, turistul a pus mâna pe Poarta Sărutului pt a-şi face o fotografie. El a fost sancţionat cu avertizment întrucât nu a avut intenţia de a distruge opera. Poliţiştii locali spun că turistul a ignorat panourile care avertizau că atingerea operelor lui Constantin Brâncuşi constituie contravenţie, aşa cum a hotărât Consiliul Local Târgu Jiu.

Brâncuși s-ar răsuci în mormânt! Coloana Infinitului a fost scrijelită din nou de o adolescentă. PEDEAPSA, cruntă!

Începând cu 15 mai, turiştii care ating operele lui Brâncuşi primesc amenzi între 500 şi 2.500 de lei. Măsura a fost luată după ce două adolescente din Slatina şi Dr Tr Severin au vandalizat Coloana fără sfârşit scriindu-şi numele pe operă.

Informare meteo de ultimă oră! Ploi torenţiale, vijelii şi grindină, de miercuri după-amiază până sâmbătă seara, în cea ... Dulce și sănătos! Bomboane fără zahăr, create de o studentă: "Previn apariţia unor boli cardiovasculare sau afecțiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x