Antena Căutare

Tudorel Butoi, adevărul despre cazul Caracal: ”Dincă Gheorghe va fi inculpat pentru uciderea Alexandrei și a Luizei”

Tudorel Butoi, adevărul despre cazul Caracal: „Dincă a greșit când le-a ales pe Luiza și Alexandra. Fetele s-au bătut cu el și au fost ucise!”

Tudorel Butoi, adevărul despre cazul Caracal: ”Dincă Gheorghe va fi inculpat pentru uciderea Alexandrei și a Luizei” Galerie
Tudorel Butoi, adevărul despre cazul Caracal

Tudorel Butoi, celebrul psiholog criminalist a dezvăluit adevărul despre cazul Caracal: „Dincă a greșit când le-a ales pe Luiza și Alexandra. Fetele s-au bătut cu el și au fost ucise!”

”Problema arderii nu se mai pune în discuție. Se poate, s-a demonstrat! Trăim mulți cu iluzia că dacă nu există cadavru nu te poate inculpa pentru omor. Ba da, pentru că în codul penal nu spune nimic de cadavru. În codul penal spune să se demonstreze uciderea unei persoane. Mă întorc acum la probatoriu.

Păi nu s-au găsit pe pereții acestui Dincă, într-una din camere, stropi de sânge, pete de sânge, care fuseseră tencuite proaspăt? Vin criminaliștii, cu un luminor, iau probe de pe perete, și spune criminalistul: este sângele Alexandrei, pe unul dintre pereți, și sângele Luizei, în alte pete. Și acum ne întrebăm cu toții?Unde stă sângele? În vene și artere! Păi dacă sângele a ieșit din vene și artere înseamnă că asupra corpului respectiv s-a produs o agresiune!”

Fetele acestea s-au bătut cu acest nenorocit. S-au bătut cu el și în această bătălie, avem urmele pe pereți. Le-a omorât apoi a încercat să scape de ele. Dincă Gheorghe va fi inculpat pentru uciderea Alexandrei și a Luizei. Probatoriul este indiscutabil, nu ridică niciun fel de îndoieli”, a declarat Pr. Tudorel Butoi la emisiunea Voi cu Voicu, de la Antena 3!

Atenție bucureșteni! În această noapte, locuitorii din sectoarele 1 și 5 nu vor avea căldură și apă caldă!... Ce s-a petrecut la celelalte alegeri prezidențiale? Ion Iliescu, 85% dintre voturi în ”Duminica Orbului”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x