Antena Căutare

Tulcea: Din cauza vitezei, doi oameni si-au gasit sfarsitul sub rotile unei cisterne

Doi oameni care se grabeau sa ajunga acasa si-au gasit sfarsitul sub rotile unei cisterne. S-a intamplat azi noapte pe o sosea din Tulcea. Din cauza vitezei, masina in care erau a ajuns pe contrasens.

In masina distrusa erau doi oameni. Voiau sa ajunga acasa, dar viteza le-a adus sfarsitul.

“Conducatorul autoturismului venind din spre localitatea lumina, intr-o curba spre dreapta pierde conrolul asupra directiei de deplasare, patrunde pe contrasens unde intra in coliziune frontala cu ansamblul auto format din autotractor si semiremorca tip cisterna”, a declarat Gabriel Marin, Politia Rutiera Constanta.

Soferul autocisternei a incercat sa evite coliziunea cu autoturismul si a tras de volan spre marginea drumului. Dar a fost in zadar. Nu a putut evita impactul. “Nu pot sa-mi dau seama (n.r. – cum s-a intamplat accidentul). Eu m-a trezit cu el in mine”, a spus acesta.

Cele doua persoane din masina care a intrat pe contrasens au murit inainte sa ajunga medicii la fata locului. Din cauza accidentului circulatia in zona a fost blocata zeci de minute. In acest timp s-au format cozi de masini lungi de cativa kilometri.

Iasi: S-a urcat atat de beat la volan, incat politistii l-au dus la spital pe brate... Protest in Oradea: Sute de oameni au blocat singura trecere de pietoni de pe centura orasului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x