Antena Căutare

Tulcea: O femeie de 57 de ani, întoarsă din Italia în urmă cu o săptămână este suspectă de coronavirus

O femeie în vârstă de 57 de ani din judeţul Tulcea, întoarsă din Italia săptămâna trecută, este suspectă de coronavirus. Ea se afla în izolare la domiciliu şi pentru că a acuzat mai multe simptome, printre care febră, tuse şi respiraţie accelerată a fost dusă la spital.

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Tulcea, pe data de 13 martie, o femeie de 57 de ani, care era în izolare la domiciliu cu familia din data de 7 martie, întoarsă din Italia, a fost transportată cu izoleta la Spitalul Judeţean Tulcea, Secţia de Boli Infectioase, având simptome: febră, tuse şi respiraţie accelerată. Persoana suferă şi de alte afecţiuni.

În cele din urmă a fost decis transportul femeii cu izoleta la Spitalul Judeţean Constanţa pentru recoltarea de probe în vederea identificării noului coronavirus.

Sursa : news.ro

Primul român diagnosticat cu coronavirus și vindecat de COVID-19, declarații uluitoare! „Nu e chiar aşa de rău cum pare”... Dezinformarea, la un click distanță! Apel de la Guvernul României: „Nu crede tot ce primești! Informează-te din surse of...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x