Antena Căutare

ULTIMĂ ORĂ! Accident teribil în Bistrița-Năsăud! O femeie a MURIT, iar alte patru persoane, între care și un bebeluș, au fost rănite

O femeie în vârstă de 42 de ani, care era pasageră într-o mașină condusă de o tânără de 26 ani, și-a pierdut viața în urma unui accident rutier teribil, ce  s-a produs pe un drum comunal din localitatea Dumbrava. În autovehicul se afla și un bebeluș de doar zece luni. 

O femeie în vârstă de 42 de ani, care era pasageră într-o mașină condusă de o tânără de 26 ani, și-a pierdut viața în urma unui accident rutier teribil, ce s-a produs pe un drum comunal din localitatea Dumbrava. În autovehicul se afla și un bebeluș de doar zece luni.

Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, în maşină se aflau patru femei, cu vârste cuprinse între 23 şi 45 ani, şi un copil de 10 luni.

Singura persoană care a avut nevoie de descarcerare şi a fost preluată inconştientă, în stop cardio-respirator, a fost femeia de 42 ani, pasageră în dreapta.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, Camelia Strungari, a precizat că femeia aflată în stare gravă a murit la unitatea de primire urgenţe, conform Agerpres.

Reprezentanta Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb, spune că, din primele date, conducătoarea auto în vârstă de 26 ani, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a ieşit în afara carosabilului a lovit un parapet şi apoi un cap de podeţ.

Sursa foto: bistrițeanul.ro

Scene HORROR în Mureș! Autobuzul în care mergeau A LUAT FOC! Au ajuns arși la spital... Vești importante pentru toți părinții! Ce trebuie să știți dacă vreți să călătoriți alături de copii în străinătate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x