Antena Căutare

UPDATE: Incendiul de lângă Gara Obor din Capitală a fost stins

Un incendiu a izbucnit, marţi seară, la un depozit din apropierea Gării Obor din Capitală, pompierii intervenind cu şase autospeciale, cu o autoscară şi cu un echipaj de descarcerare.

UPDATE ORA 22.19: Incendiul izbucnit în zona Gării Obor a fost stins, a anunțat Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU București.

UPDATE: Potrivit oficialului ISU Bucureşti, echipele de intervenţie au reuşit să localizeze focul, fără posibilitatea extinderii în vecinătate.

Un incendiu a izbucnit, în această seară, la un depozit din apropierea Gării Obor din Capitală, pompierii intervenind cu şase autospeciale, cu o autoscară şi cu un echipaj de descarcerare.

Incendiul se manifestă la o magazie dezafectată, în care se află un autoturism şi material lemnos, a informat Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU Bucureşti.

Focul a cuprins o suprafaţă de 200 mp, care arde în totalitate şi din acest motiv s-a produs o cantitate mare de fum.

Inundațiile fac prăpăd! Oameni captivi în propriile mașini, salvați de ISU, din calea viiturii... Vrei să îți cumperi o mașină nouă? Statul îți dă cea mai bună veste. Vei scăpa de obligații...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x