Antena Căutare

ULTIMA ORĂ! ”Nu scapi de mine!” Un nou incident extrem de grav la metrou. Poliția Capitalei o caută pe agresoare și publică imagini cu ea!

Poliția Capitalei intervine în toate staţiile de metrou pentru protejarea persoanelor aflate în aceste locaţii şi pentru identificarea unei femei bănuite de comiterea infracţiunii de amenințare.

Poliția Capitalei intervine în toate staţiile de metrou pentru protejarea persoanelor aflate în aceste locaţii şi pentru identificarea unei femei bănuite de comiterea infracţiunii de amenințare, informează Antena 3.

În această dimineață, în jurul orei 10.00, la Poliția Metrou s-a prezentat o femeie, de 42 ani, care a sesizat faptul că a fost amenințată de către o necunoscută, care prezenta următoarele semnalmente: vârsta de 60-65 ani, aproximativ 1,60m, constituţie robustă, îmbrăcată cu mai multe haine, peste care avea o fustă dreaptă, de culoare neagră, pulover negru, lung, căciulă neagră, geantă bej și cizme negre. Pe braț purta o haină de culoare neagră.

”În această dimineaţă, în jurul orei 10.00, la Poliţia Metrou s-a prezentat o femeie, de 42 ani, care a sesizat faptul că a fost ameninţată de către o necunoscută, care prezenta următoarele semnalmente: vârsta de 60-65 ani, aproximativ 1,60m, constituţie robustă, îmbrăcată cu mai multe haine, peste care avea o fustă dreaptă, de culoare neagră, pulover negru, lung, căciulă neagră, geantă bej şi cizme negre. Pe braţ purta o haină de culoare neagră", transmite Poliţia Capitalei, potrivit Mediafax.

Surse judiciare au declarat că persoana suspectată i-ar fi zis femeii care a depus plângerea: "Nu scapi de mine".

Solicităm sprijin din partea tuturor persoanelor care pot oferi informaţii despre persoana din imaginea alaturată. Cei care o recunosc sunt rugaţi să apeleze de urgenţă prin 112 sau să se adreseze celui mai apropiat poliţist.

„Poliţia Capitalei intervine în toate staţiile de metrou pentru protejarea persoanelor aflate în aceste locaţii şi pentru identificarea unei femei bănuite de comiterea infracţiunii de ameninţare. Rugăm cetăţenii să respecte indicaţiile colegilor noştri aflaţi în staţiile de metrou şi să manifeste prudenţă”, este anunțul autorităților.

Descoperire ȘOC! Armele folosite de gruparea Stat Islamic sunt fabricate în România: "Ajung către cele mai organiza... A doua agresoare de la metrou a fost identificată. Unde a fost găsită...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x