Antena Căutare

Ultimă oră! Un tânăr a intrat cu mașina într-un centru comercial și a înjunghiat o persoană

Un incident cumplit a avut loc, duminică după amiază, în Brăila, unde un tânăr drogat a intrat cu mașina într-un centru comercial, iar mai apoi a înjunghiat o persoană. 

Un incident cumplit a avut loc, duminică după amiază, în Brăila, unde un tânăr drogat a intrat cu mașina într-un centru comercial, iar mai apoi a înjunghiat o persoană.

Agresiunea a început pe centura ocolitoare a Brăilei, unde suspectul ar fi înjunghiat un bărbat și apoiu a furat o mașină, conform Antena 3.

Agresorul a condus apoi pe mai multe străzi din oraș și a tamponat mai multe mașini. Ulterior, individul a intrat în plin în ușile centrului comercial.

”Un tânăr de 20 de ani, din Brăila, în urma unui conflict avut cu un bărbat, în legătura cu un autoturism, l-a înjunghiat pe acesta pe raza localității Cazasu. Ulterior acesta s-a deplasat cu autoturismul pe centura municipiului, unde a intrat în niște pietoni, și-a continuat deplasarea în parcarea de la mall, unde a intrat într-un grup de persoane. Acesta a fost reținut”, au declarat reprezentanți ai poliției.

La scurt timp după incident, un martor care a surprins imagini de la fața locului le-a publicat pe Facebook.

Ce s-a întâmplat cu Diana, tânăra dansatoare care a murit, după ce a fost dusă la spital! Detaliile, făcute publice de m... Care este cauza morții dansatoarei care s-a prăbușit pe scenă, în timpul unui concert! Boala de care suferea, dar de car...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x