Antena Căutare

Ultimul mesaj al Laurei Roșca (DJ Lalla), înainte să fie găsită fără suflare pe o plajă din Mamaia. Ce se întâmpla cu tânăra

Laura Roșca, cunoscută pe numele de scenă DJ Lalla, este tânăra care a fost găsită moartă pe o plajă din Mamaia joi, 28 septembrie 2023. Înainte să fie descoperită fără suflare, aceasta a transmis un ultim mesaj pe rețelele sociale.

Colaj cu Laura Roșca, DJ Lalla, în două ipostaze diferite
Laura Roșca, cunoscută pe numele de scenă DJ Lalla, este tânăra care a fost găsită moartă pe o plajă din Mamaia joi, 28 septembrie 2023 | Instagram

Laura Roșca, tânăra găsită moartă joi dimineață pe o plajă din Mamaia, este cunoscută în domeniul artistic. DJ Lalla, așa cum îi spuneau apropiații, avea 34 de ani și era avea mereu zâmbetul pe buze în ciuda greutăților pe care le-a întâmpinat.

Joi dimineață, în jurul orei 10:00, o turistă a sunat la 112 spunând că a găsit trupul unei tinere aproape de malul mării. S-a aflat ulterior că femeia descoperită fără suflare pe plaja din Mamaia și îmbrăcată doar cu slip și un tricou este Laura Roșca.

„Am fost anunţaţi de nişte turişti că o persoană este la firul apei, că este înecată. Când am ajuns aici era o maşină de Poliţie şi ne-am dat seama că s-a întâmplat ceva. La faţa locului era o persoană la firul apei, s-a înecat, acum nu ştim dacă este singură persoana sau dacă sunt mai multe persoane. Momentan facem verificări”, a declarat salvamarul Georgian Goariu, potrivit libertatea.ro.

DJ Lalla a fost identificată de anchetatori cu ajutorul tatuajelor de pe corp. Mai mult, aceștia au decis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Citește și: Imagini sfâșietoare din Turcia, unde un tată își ține de mână fiica moartă printre dărâmături. Care e povestea din spatele pozelor

„La data de 28 septembrie, în jurul orei 10.20, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că pe plajă se află cadavrul unei persoane de sex feminin. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență. În cauză, cercetările continuă, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului”, se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa, conform sursei citate mai sus.

Care a fost ultimul mesaj pe care l-a transmis Laura Roșca (DJ Lalla), înainte să fie găsită moartă pe o plajă din Mamaia

Din postările Laurei Roșca de pe contul de Instagram se înțelege că aceasta trece printr-o perioadă mai delicată. Se pare că DJ Lalla se confrunta cu depresie, motiv pentru care a urmat un tratament și a participat la ședințe online cu specialiști.

Tânăra le-a transmis oamenilor de pe rețelele sociale faptul că nu se simte bine, chiar înainte să fie găsită moartă pe o plajă din Mamaia. Ultimul său mesaj a luat pe toată lumea prin surprindere și a ridicat o mulțime de semne de întrebare în rândul apropiaților, dar și anchetatorilor.

Citește și: Bianca Nuțu de la Neatza, noi detalii despre accidentul în care era să își piardă viață. Ce a văzut în propria astrogramă

„Bucurați-vă de fiecare moment pe care îl aveți, pentru că în viață nu există reluări, doar amintiri. Asigurați-vă că merită totul!”, a fost mesajul audio de la un videoclip în care DJ Lalla apărea în prim-plan.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vestea că Laura Roșca nu mai este printre noi a fost un șoc pentru cei dragi. Comentariile și reacțiile oamenilor din mediul online nu au întârziat să apară la postările tinerei.

„Laura, abia am vorbit la telefon acum câteva zile....”, „Nu vreau să cred că nu am putut să te salvăm!” sau „E un coșmar! Nu se poate! Nu pot sa cred! Dumnezeu să o odihnească în pace! 😢”, au fost doar câteva dintre mesajele dureroase ale prietenilor virtuali.

Pelerinaj Sfânta Parascheva 2023. Când va avea loc și la ce să se aștepte credincioșii din întreaga țară... Cine este Ana-Maria Rusu, femeia din România care a ajuns în Top 50 cei mai buni profesori din lume. Ce mesaj a transmis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x