Antena Căutare

Un adolescent este agresat de tatăl iubitei sale de ani de zile : „Zăcea jos și ei tot mai voiau să-l bată. L-au băgat în pârâu, sâ-l înece în mâl”

Un tânăr din Vaslui a fost agresat de familia iubitei sale. Potrivit martorilor, agresorul este tatăl fetei cu care minorul avea o relație, iar neînțelegerile dintre ei durează de câțiva ani. 

Un tânăr din Vaslui a fost agresat de familia iubitei sale. Potrivit martorilor, agresorul este tatăl fetei cu care minorul avea o relație, iar neînțelegerile dintre ei durează de câțiva ani.

„S-au mai întâlnit prin sat. Tatăl fetei i-a spus de mai multe ori cã-l omoară, dar ce a fost duminică aici, eu n-am mai vãzut niciodată. Ambii părinți ai fetei au sărit pe băiat si l-au bătut de l-au lăsat inconștient. L-au lovit cu o bâtă în cap, peste picioare, apoi l-au băgat într-un pârâu, probabil să-l înece acolo. Noroc că au venit rudele lui și au oprit bătaia, că altfel băiatul ăsta nu mai era acum printre noi”, a declarat un martor la incident.

“Băiatul meu e acum la Spitalul Sf. Maria din Iași, cu piciorul rupt în trei locuri. A fost bătut de tatăl și mama fetei. Mai târziu au ajuns și bunicii ei, care au vrut și ei să-l bată, dar ne-am opus noi, că băiatul nu mai era conștient. Bunica fetei mi-a bătut fata mai mică, de 11 ani. A apucat-o de urechi și a tras-o de i-a smuls cercelul. Au sărit și la mine. Au vrut să-mi bage degetele în ochi pentru că eu m-am pus între ei si copilul meu.

El zăcea jos și ei tot mai voiau să-l bată. L-au băgat în pârâu, sâ-l înece în mâl. Când a ieșit pe mal, i-au dat cu coada de topor în cap și n-a mai știut nimic de el. Sora lui mai mică a sunat la ambulanță, să trimită mașină. L-au dus la spital la Vaslui, dar acolo nu a avut ce să-i facă sș l-au trimis la Iași. Din ce am înțeles, are piciorul rupt în trei locuri, are mai multe vânătăi la cap, dar și trei dinți dați jos. L-au bătut de era să mi-l omoare”, a mai spus mama victimei.

Bistriţa-Năsăud: Poliţist prins în flagrant când lua mită de la un investigator sub acoperire; agentul a fost reţinut... Armata recrutează! Cursuri și practică în teren cu tehnici de luptă pentru elevi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x