Antena Căutare

Un autocar din România a fost implicat într-un accident în Ungaria. Bilanţ iniţial: patru morţi, dintre care un român. UPDATE

Cel puţin trei persoane dintr-un autocar românesc au murit, iar zece au fost rănite, miercuri dimineaţă, în urma unui accident în lanţ produs pe Autostrada Paneuropeană, în Ungaria

Cel puţin trei persoane dintr-un autocar românesc au murit, iar zece au fost rănite, miercuri dimineaţă, în urma unui accident în lanţ produs pe Autostrada Paneuropeană, în Ungaria, la aproximativ doi kilometri de graniţa cu România, mai multe echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad intervenind la faţa locului.

UPDATE 12.00: Un român a murit şi şase au fost răniţi în urma carambolului din Ungaria. Cei şase au fost transportaţi la spitalele din Szeged şi Mako, anunţă Ministerul Afacerilor Externe.

"Printre persoanele decedate în urma accidentului se află şi un cetăţean român. Şase cetăţeni români răniţi au fost transportaţi la unitățile sanitare din Szeged și Mako", a precizat Ministerul Afacerilor Externe.

Bilanţul provizoriu al accidentului: 4 morţi, 12 răniţi, dintre care 4 sunt în stare gravă.

UPDATE 10.10: La fața locului fiind trimise și două echipaje SMURD ale ISU Arad, a declarat maiorul George Pleșca, purtător de cuvânt al ISU Arad.

Potrivit sursei citate, din primele informații rezultă că în accidentul în care au mai fost implicate un TIR și alte câteva autoturisme ar fi decedat trei persoane și ar fi și răniți grav.

Conform purtătorului de cuvânt la ISU Arad, George Pleşca, un autocar înmatriculat în România, care circula pe ruta Hamburg - Bucureşti, a fost implicat într-un accident în lanţ pe Autostrada Paneuropeană, în Ungaria, la aproximativ doi kilometri de Vama Nădlac II.

În accident au fost implicate mai multe autovehicule, precum camioane, microbuze şi autoturisme.

Până acum: trei morţi, zece răniţi

Potrivit sursei citate, trei pasageri au fost declaraţi morţi, până la ora transmiterii acestei ştiri, iar zece au fost răniţi.

În baza unui acord de colaborare transfrontalieră, autorităţile ungare au solicitat sprijin la Arad, iar ISU a trimis un echipaj SMURD de terapie intensivă, două echipaje SMURD de prim-ajutor, în timp ce Serviciul Judeţean de Ambulanţă a trimis patru ambulanţe.

Surse: news.ro, Agerpres

ULTIMA ORĂ! Sistemul de învățământ SE SCHIMBĂ în multe școli din România! Dispar orele de curs!... Vine, vine primăvara? CUM va fi vremea în următoarele DOUĂ SĂPTĂMÂNI! Ce ninsoare, ce viscol, vom avea soare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x