Antena Căutare

Un barbat a murit dupa ce a cazut cu masina intr-un pasaj de pe autostrada Bucuresti-Pitesti

Un accident oribil a avut loc, aseara, pe Autostrada Bucuresti-Pitesti, la intrarea in Capitala. O masina a iesit de pe autostrada si a cazut in gol mai bine de patru metri, intr-un pasaj care face accesul in parcarea unui hypermarket. Doar norocul a facut ca niciun autoturism sa nu treaca prin pasaj in acel moment.

Politistii rutieri trimisi la locul accidentului credeau ca le-au vazut pe toate. Cand au ajuns la fata locului si-au dat seama ca nu-i asa. La intrarea in pasaj era o masina distrusa, care a cazut de pe autostrada.

“Conducea pe autostrada Bucuresti- Pitesti, sensul de mers catre Pitesti, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, a patruns pe banda de urgenta, iar apoi a cazut, practice, din autostrada in acest pasaj, a declarat Valentin Lazar, inspector principal la Politia Autostrazi.

Automobilul a cazut patru metri in gol si s-a zdrobit pur si simplu de asfalt. Soferul n-a avut nicio sansa. Medicii au incercat minute bune sa-l resusciteze pe barbat, dar inima acestuia n-a mai vrut sa bata.

Totul se putea termina mult mai rau daca in acel moment ar fi trecut o alta masina prin pasaj. Deocamdata politistii nu stiu din ce cauza s-a produs accidental, dar iau in calcul si varianta ca soferului i s-ar fi facut rau.

Trupul neinsufletit al lui Dumitru Sechelariu a ajuns in Bacau... Un pitestean si-a cerut iubita in casatorie pe scena teatrului din oras...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x