Antena Căutare

ULTIMĂ ORĂ! Un bărbat a murit pe loc, iar un altul a fost rănit grav, în urma unui ACCIDENT cumplit! Traficul este BLOCAT COMPLET

O persoană și-a pierdut viața și alta a fost rănită gravă după ce două camioane,  unul care transporta nisip şi altul care transporta un utilaj, s-au ciocnit, miercuri, pe DN7, în judeţul Arad. Traficul este complet blocat în zona localităţii Toc şi va fi reluat în jurul orei 12.30.

O persoană și-a pierdut viața și alta a fost rănită gravă după ce două camioane, unul care transporta nisip şi altul care transporta un utilaj, s-au ciocnit, miercuri, pe DN7, în judeţul Arad. Traficul este complet blocat în zona localităţii Toc şi va fi reluat în jurul orei 12.30.

Accidentul a avut loc la marginea localităţii arădene Toc, pe DN 7, unde un camion care transporta nisip s-a ciocnit cu un camion pe platforma căruia se afla un utilaj de construcţii.

În urma impactului, doi bărbaţi aflat în cabina unuia dintre camioane au suferit răni grave, iar unul a decedat. Şoferul, în vârstă de 32 de ani, a fost descarcerat şi predat unui echipaj de ambulanţă, însă pasagerul din dreapta, în vârstă de 62 de ani, a fost declarat decedat, scrie News.ro.

Potrivit Biroului de presă al Poliţiei Judeţene Arad, cele două camioane mergeau în acelaşi sens, unul în spatele celuilalt, însă primul şofer a frânat brusc, iar al doilea nu a reuşit să evite impactul pentru că nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers.

Traficul este complet blocat în zonă, iar circulaţia pe DN7 ar urma să fie redeschisă în jurul orei 12.30.

Lovitură grea pentru bucureșteni! E oficial! Ce se întâmplă de la 1 noiembrie 2018... Descoperire macabră într-o casă abandonată! Un tânăr, găsit mort: ”Prietenii lui nu vor să spună ce s-a întâmplat!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x