Antena Căutare

Scandalos! Un bărbat ar fi fost lovit cu mașina de polițiști, apoi târât într-un șanț, în Maramureș – FOTO

Un bărbat ar fi fost lovit de o mașină a Poliției de Frontieră, după care ar fi fost târât de agenți într-un șanț de la marginea drumului. Poliția are o altă variantă a incidentului.

Un bărbat ar fi fost lovit de o mașină a Poliției de Frontieră, după care ar fi fost târât de agenți într-un șanț de la marginea drumului. Poliția are o altă variantă a incidentului.

De la începutul săptămânii, sătenii din Valea Vișeului, județul Maramureș, acuză că acest bărbat a fost lovit de mașina Poliției de Frontieră chiar aproape de centrul localității, în zona Poștei din sat, potrivit libertatea.ro.

Imagini cu incidentul, care s-ar fi petrecut luni, în jurul orei 16.00, au fost obținute de Libertatea.

„Da, omul era băut, l-am văzut că se clătina, însă nu e normal să te porți așa cu cineva lovit”, au acuzat aceștia, care au adăugat că, „de multe ori, mașina Poliției de Frontieră circulă cu viteză excesivă în sat”.

Poliția de Frontieră a transmis că lucrurile au stat pe dos: localnicul s-a aruncat în fața autospecialei, iar polițiștii l-au scos de pe carosabil pentru a-l proteja, în așteptarea ambulanței.

„Persoana de sex masculin (…) la vederea mașinii s-a aruncat de partea laterală a acesteia și a căzut pe partea carosabilă. Conducătorul auto a intervenit imediat, a verificat starea persoanei, a scos-o de pe partea carosabilă și a solicitat la fața locului o ambulanță și un echipaj din cadrul Secției de Poliție 6 Leordina. Persoana în cauză a fost dusă la Spitalul orașului Vișeu de Sus pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind în afara oricărui pericol”, a transmis Poliția de Frontieră, pentru Libertatea.

„Ambele persoane au fost testate cu aparatul etilotest, conducătorul auto negativ, cealaltă persoană cu o alcoolemie de 0,98 mg/litru alcool pur în aerul expirat”, a precizat Poliția de Frontieră.

Vacanța de iarnă. Când începe și câte zile libere au elevii în vacanța de Crăciun... Ultimă oră! Incendiu puternic pe Şoseaua Olteniţei din Bucureşti! Flăcările au mistuit o hală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x