Antena Căutare

Un barbat din Neamt si-a riscat viata ca sa salveze o batrana dintr-o casa cuprinsa de flacari

Si-a riscat viata ca sa salveze o viata. Un barbat din Neamt a intrat intr-o casa care ardea, ca sa o scape din ghearele mortii pe o batrana. A avut doar o patura in maini, cu care s-a protejat de flacarile inalte de cativa metri. Daca ar fi asteptat sa ajunga pompierii, femeia n-ar fi supravietuit.  Casa ei s-a facut scrum

Zeci de vecini se uitau la incendiu ca la un specatcol. Unul singur n-a putut sa stea si sa vada cum flacarile se apropie de batrana care era captiva in casa. Asa ca a intrat in infern. Ardea focul la picioarele ei, dar femeia inca respira. Si salvatorul ei a calauzit-o prin labirintul de foc. “Am scos-o din casa cu patura in cap, am scos-o afara si am dat-o la aer”, povesteste barbatul salvator.

Curajul barbatului i-a impresionat chiar si pe pompierii trimisi sa stinga incendiul. “Evidentiem activitatea desfasurata de catre vecinul doamnei care a fost surprins la locuinta. Acesta a intrat in casa si a scos batrana cu ajutorul unei paturi”, a afirmat capitanul Sergiu Marian de la ISU Targu Neamt.

Daca n-ar fi facut asta, batrana ar fi murit cel mai probabil. Asa a scapat doar cu o spaima. In timp ce medicii o consultau pe femeie pompierii sa chinuiau sa stinga flacarile care mistuiau casa acesteia. “Locuinta proprietarei era toata construita din barne din lemn cu acoperis din lemn si dranita. La sosirea noastra la locul interventiei era cuprinsa in totalitate de flacari atat la acoperis cat si la parter cu posibilitate de propagare la anexele gospodaresti”, a mai spus capitanul Sergiu Marian.

Acum batrana este nevoita sa traiasca din mila vecinilor si a rudelor.

Observator Special: Romanii arunca anual doua milioane de tone de mancare la tomberon... Accident spectaculos in centrul Capitalei! Un sofer a ajuns cu masina in mijlocul unei fantani arteziene...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x