Antena Căutare

Nu, nu e glumă! Un bărbat înspăimântat de căsătorie și-a înscenat răpirea ca să nu ajungă la Altar. Sute de polițiști l-au căutat ore în șir 

Un bărbat care urma să se căsătorească și-a înscenat propria răpire pentru a nu-și uni destinele cu femeia pe care spunea că o iubește. 

Nu, nu e glumă! Un bărbat înspăimântat de căsătorie și-a înscenat răpirea ca să nu ajungă la Altar. Sute de polițiști l-au căutat ore în șir 
Un bărbat înspăimântat de căsătorie și-a înscenat răpirea ca să nu ajungă la Altar

Cazul incredibil a avut loc săptămâna trecută, în orașul Pitalito, sudul Columbiei. Prietenii bărbatului au sunat rapid la 112 spunând că doi bărbați înarmaţi au sosit pe motociclete şi l-au răpit pe mire cu câteva ore înainte de nuntă.

O mireasă a trăit șocul vieții, după o discuție cu fotograful angajat pentru nuntă: „Am fost nevoită să anulez tot, cu doar câteva zile înainte...”

Oamenii legii au declanșat de urgență o anchetă și a închis ieșirile rutiere din oraș. Ulterior, polițiștii l-au găsit pe mire într-o locuință a unei rude, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției pentru postul de televiziune Caracol.

Prietenii care au denunțat falsa răpire au recunoscut că au mințit pentru a-l ajuta pe bărbat, care ''nu dorea să aibă de-a face cu căsătoria", a relatat cotidianul El Tiempo.

Incident rușinos la nuntă! Ce a pățit o mireasă, când toți ochii invitaților erau pe ea și pe mire: „S-a văzut tot!”

Aceasta este a doua tentativă a bărbatului de a scăpa de căsătorie punându-şi în scenă răpirea, potrivit Caracol. El nu va fi, însă, pus sub acuzare penală.

Argeş: Cinci persoane, trimise în judecată pentru fapte de corupţie/ Doi dintre inculpaţi sunt poliţişti, iar unul este ... MAI: Cartea de identitatea electronică va fi emisă de la 3 august 2021. Cu actualele cărţi de identitate se poate călăto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x