Antena Căutare

Un camion ce transporta 20 de tone de ciocolată a plonjat în albia râului Olt. Șoferul s-a salvat în ultimul moment

Pe râul Olt a curs ciocolată, la propriu! S-a întâmplat după ce un camion încărcat cu ciocolată lichidă a zburat de pe un pod şi s-a oprit în albia râului. Accidentul a avut loc în această dimineaţă pe şoseaua care ocoleşte staţiunea Călimăneşti.

Pe râul Olt a curs ciocolată, la propriu! S-a întâmplat după ce un camion încărcat cu ciocolată lichidă a zburat de pe un pod şi s-a oprit în albia râului. Accidentul a avut loc în această dimineaţă pe şoseaua care ocoleşte staţiunea Călimăneşti.

Un şofer din Bulgaria a ajuns, vineri dimineaţa, cu autocamionul încărcat cu 20 de tone de ciocolată, în râul Olt, după ce s-au blocat frânele vehiculului pe şoseaua ocolitoare a staţiunii Călimăneşti , au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.

Potrivit sursei citate, autocamionul s-a prăbuşit în râu de la o înălţime de 6 metri, şoferul bulgar, care ar fi sărit din cabină înainte ca tirul să plonjeze peste parpete în apă, alegându-se doar cu câteva vânătăi.

„Conducătorul autocamionului, un bărbat în vârstă de 30 de ani, cetăţean bulgar, a declarat că autocamionul ar fi rămas fără frâne şi a pierdut controlul volanului. El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,0 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma evenimentului rutier, bărbatul s-a ales doar cu câteva excoriaţii, acesta refuzând să fie transportat la o unitate spitalicească”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea.

Circulaţia în zonă ar putea fi întreruptă pentru câteva zeci de minute pentru scoaterea autocamionului din apă, a mai precizat reprezentantul Poliţiei Vâlcea.

Românii se feresc să îşi negocieze salariul la interviu, deşi angajatorii sunt dispuşi să ofere mai mult... Magda, o „țigancă” născută într-un sat amărât de lângă București, a ajuns să predea la Harvard! „Când arăţi cum arăt eu....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x