Antena Căutare

Un clip devenit viral! Un pui de român de numai șapte anișori, elev în clasa I, dă de pământ cu autorii de manuale: ”Răsfoind Abecedarul, am găsit câteva greșeli într-o singură imagine!”

Un clip devenit viral! Un pui de român de numai șapte anișori, elev în clasa I, dă de pământ cu autorii de manuale: ”Răsfoind Abecedarul, am găsit câteva greșeli într-o singură imagine!”.

Un clip devenit viral! Un pui de român de numai șapte anișori, elev în clasa I, dă de pământ cu autorii de manuale: ”Răsfoind Abecedarul, am găsit câteva greșeli într-o singură imagine!”.

Micuțul recunoaște că e mirat, pentru că e un manual destinat școlarilor, un ghid în drumul spre cunoaștere. Revoltat, gesticulând, copilul parcurse numai câteva pagini ale Abecedarului, suficiente pentru a detecta greșeli grave.

Printre acestea, o ilustrație complet eronată: de la reprezentarea tablei de șah, la piese și nu numai. Până și câștigătorul de facto nu e ales corect.

Elevul este de/a dreptul scandalizat că mai mulți autori, ”genii cu doctorate”, cum îi numește copilul, nu au fost capabil să readea măcar o situație veridică al unui joc popular, ridicat chiar la rangul de sport internațional.

Voi ce părere aveți?

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Lovitură în Casa Regală! Soţia lui Dorin Cioabă, regele autointitulat al romilor, ridicată de poliţişti şi dusă la audi... Fotografia care te va impresiona și pe tine! Cum se făcea școală în România acum 70 de ani, după război: ”Lipsuri nenumă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x