Antena Căutare

S-a dus să se distreze cu prietenii, dar și-a găsit sfârșitul! Un copil din Timiș a fost găsit mort

Un copil  care împreună cu alţi prieteni de-ai săi s-a dus la scăldat într-o baltă din satul Lunga, comuna Comloşu Mare, judeţul Timiş, a fost găsit de pompieri. Medicii i-au făcut manevre de resuscitare, dar acesta nu a mai putut fi salvat.

Un copil care împreună cu alţi prieteni de-ai săi s-a dus la scăldat într-o baltă din satul Lunga, comuna Comloşu Mare, judeţul Timiş, a fost găsit de pompieri. Medicii i-au făcut manevre de resuscitare, dar acesta nu a mai putut fi salvat.

Trupul copilului a fost găsit de pompieri după aproape două ore de căutări.

Imediat, medicii de pe ambulanţă au început manevrele de resuscitare, însă, marți, la ora 23.15, a fost declarat decesul acestuia.

Copilul s-a dus marţi după-amiaza cu mai mulţi prieteni la scăldat la o baltă din satul Lunga, comuna Comloşu Mare. La un moment dat, acesta nu a mai ieşit din apă.

La faţa locului au fost chemaţi pompierii, care au intervenit pentru căutarea trupului copilului.

Un profesor de matematică din Bucureşti a fost filmat în timp ce pedepseşte un elev în faţa clasei... Scandal la Spitalului Judeţean Vaslui. O infirmieră a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a fost bătută de o paci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x