Antena Căutare

Un copil pierdut a reușit să-și regăsească părinții cu ajutorul unui poliţist local! Povestea a impresionat întreaga România!

O poveste a impresionat întreaga Românie, după ce un blogger a publicat-o pe o rețea de socializare. Un copilaș s-a pierdut de părinții lui în parc, dar un polițist l-a ajutat să-i găsească. Autorul i-a fotografiat pe cei doi - om al legii și băiețel - iar imaginea a devenit virală.

O poveste a impresionat întreaga Românie, după ce un blogger a publicat-o pe o rețea de socializare. Un copilaș s-a pierdut de părinții lui într-un parc din Brașov, dar un polițist l-a ajutat să-i găsească. Autorul i-a fotografiat pe cei doi - om al legii și băiețel - iar imaginea a devenit virală.

Am făcut această poză acum o săptămână în parcul central din Brașov. Copilul își pierduse părinții, iar domnul polițist îl ajuta să-i găsească. Nu am văzut urmă de panică pe fața băiețelului, iar acest lucru se datorează în mare parte polițistului. Puștiul era ochi și urechi în timp ce domnul în uniformă îi povestea ceva. Dacă nu știam că s-a pierdut, m-aș fi gândit că e tatăl împreună cu copilul său.
Tot respectul pentru acest polițist și pentru toți ceilalți care își poartă cu demnitate uniforma și ne fac viața mai sigură”
, a scris bloggerul.

Fotografia a devenit virală, iar postarea de pe facebook a acumulat mii de like-uri și sute de distribuiri, generând şi o serie de comentarii venite din partea românilor din întreaga țară, impresionați de simbolistica imaginii băiețel – polițist. Ulterior, a fist identificat și agentul de la Poliţia Locală, Raul Puşcă.

O profesoară de la un liceu de renume din Capitală face furori pe internet!... Un nou cutremur! România s-a zguduit serios...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x