Antena Căutare

Un elev a fost bătut crunt de un învăţător pentru că şi-a apărat o colegă! „Ştim că este violent şi l-am văzut cu o bâtă, cu o nuieluşă umblând prin curtea şcolii!”

Serbarea de 8 Martie va rămâne un coşmar în amintirea unui copil de clasa întâi. La repetiţii, în sala de clasă, cel mic şi-a apărat o colegă, pe care dascălul ar fi lovit-o prima dată.

Serbarea de 8 Martie va rămâne un coşmar în amintirea unui copil de clasa întâi. La repetiţii, în sala de clasă, cel mic şi-a apărat o colegă, pe care dascălul ar fi lovit-o prima dată.

Mama povesteşte că băiatul a îndrăznit să-i atragă atenţia şi a fost şi el agresat. Educatorul l-ar fi lovit cu o bucată de lemn. Când şi-a văzut fiul plin de vânătăi, mama a depus imediat plângere la poliţie. Învăţătorul are dosar penal. Şi Inspectoratul Şcolar face verificări.

Învăţătorul a devenit spaima elevilor din comuna clujeană Jucu. Părinţii povestesc că are o metodă proprie de a se face respectat.

Protestele copilului de 8 ani l-au înfuriat şi mai tare. Şi atunci s-a apucat să-l lovească până i-a lăsat nişte urme foarte vizibile.

Mama copilului a făcut plângere la poliţie

„În acest caz a fost înregistrat un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă. În cadrul acestui dosar penal se vor stabili împrejurările exacte în care s-a produs acest incident”, a declarat Carmen Livia Jucan, purtător de cuvânt IPJ Cluj. Şi inspectoratul şcolar a fost sesizat în acest caz.

Fiul ei este puternic afectat de violenţa învăţătorului

Băiatul se teme să povestească prin ce trece la şcoală. Femeia spune a reclamat de mai multe ori la şcoală comportamentul învăţătorului. Directorul i-ar fi promis, cu luni în urmă, că va instala camere de supraveghere în clasă, dar acest lucru nu s-a întâmplat încă.

AVERTISMENT METEO ANM: pericol IMINENT de AVALANȘE chiar în aceste momente... Încă un şoarece a fost filmat pe rafturile unui magazin! Reprezentanții hypermarketului: „Această filmare este orchestra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x