Antena Căutare

Un elev de 15 ani s-a aruncat de la etajul 4, în Capitală! Motivul este uluitor! Prin ce minune a supraviețuit. „S-a auzit o bufnitură. Era întins pe jos”

Un elev în vârstă de 15 ani s-a aruncat, sâmbătă seară, de la etajul patru al unui bloc din sectorul 2 al Capitalei, după o ceartă cu iubita sa. Tânărul a fost transportat de urgență la spital.

Un elev de 15 ani s-a aruncat de la etajul 4, în Capitală! Motivul este uluitor! Prin ce minune a supraviețuit. „S-a auzit o bufnitură. Era întins pe jos”
Ilustrație.

Adolescentul a scăpat cu viață, pentru că a o copertină a atenuat impactul cu solul.

Elevul a fost transportat la spital, unde a rămas internat. Prima ipoteză luată în calcul de polițiști este cea a unei tentative de sinucidere pentru că, potrivit unor surse, adolescentul s-a certat cu iubita lui.

Vecinii spun că adolescentul de 15 ani era cunoscut cu probleme și chiar era considerat un pericol public. Asta pentru că nu de puține ori a aruncat de la balcon diverse obiecte pe care le găsea în casă.

„S-a auzit o bufnitură și am ieșit afară.. era întins pe jos..un adolescent de aprox 15 ani. Știți ce a avut. Am înțeles că era bolnav”, a spus o vecină.

Poliția anchetează cazul și urmează să refacă filmul complet al incidentului.

„Îl iau ca pe mort şi-l îndeasă în maşină“! Un tânăr s-a prăbușit pe asfalt, după ce a ieșit dintr-un club din Cluj! Ima... Lovitură pentru Gheorghe Dincă! Soția lui ar putea arunca ancheta în aer! Decizie de ultim moment! „M-a înjunghiat pe la...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x