Antena Căutare

Un hot din Constanta, prins de pompieri in varful unui stalp

In Constanta, un hot a fost prins de pompieri sa nu se prabuseasca in gol din varful unui stalp de inalta tensiune. S-a urcat acolo sa fure o bucata de cablu. Alcoolul i-a dat curaj sa faca asta, dar in acelasi timp, l-a facut instabil si l-a impiedicat sa-si duca misiunea la bun sfarsit. A alunecat si a ramas suspendat cu capul in jos, mai bine de o ora.

Dupa mai multe pahare cu alcool, barbatul a prins curaj si s-a urcat pe stalpul de inalta tensiune sa fure cablu. In timp ce incerca sa taie firele, s-a electrocutat si a alunecat, dar nu a cazut pe pamant. A ramas agatat in varful stalpului cu un picior rupt si arsuri pe membre. A reusit totusi, sa-si sune sora.

Aproape o ora a stat barbatul agatat de stalp. Pompierii au asteptat sa fie oprit curentul si apoi au urcat pe o platforma pana la hotul prins in flagrant.

Barbatul s-a ales cu o amenda si cu un dosar penal.

Razie in barurile din Piatra Neamt: Zeci de pacanele fara licenta au fost confiscate... Un elev premiant, atacatorul taximetristului injunghiat din Botosani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x