Antena Căutare

Un milion de bucuresteni fara curent electric din cauza unui muncitor?

Peste un milion de bucuresteni ar putea ramane in orice moment fara curent electric, dupa ce un muncitor a rupt, din greseala, un cablu de inalta tensiune.


Un muncitor care sapa o canalizare cu ajutorul unui excavator, pe soseaua Fundeni, a taiat un cablu de inalta tensiune. Echipa de muncitori a intrerupt lucrul si a anuntat Primaria Capitalei. La locul avariei au venit reprezentantii ENEL si primarul Sorin Oprescu.

Dupa ce au evaluat situatia, reprezentantii Enel si-au adus muncitorii si s-au apucat imediat de reparat. Problema este ca reteaua rupta de muncitor era una de rezerva, care alimenteaza jumatate de Bucuresti, in cazul in care apare vreo problema la cablul principal. Asta inseamna ca aproape un milion de locuitori ar ramane pe intuneric.

In aceste conditii, conducerea ENEL si primarul Sorin Oprescu au facut un apel catre populatie sa scada consumul de curent electric pentru ca sa nu apara probleme la sistemul
principal de transport al energiei electrice. In plus, dupa ce va repara cablul rupt, regia va cere despagubiri din partea constructorului care a produs avaria.

Foto: Intact Images

Painea se va scumpi cu 30 la suta in toamna... Basescu: Disponibilizarea a 74.000 de bugetari nu e suficienta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x