Antena Căutare

Acuzații grave la adresa unui preot din Prahova! O mamă susține că i-a bătut copila în timpul orei de religie dintr-un motiv halucinant

O mamă din comuna Lapoș îl acuză pe preotul din sat că i-a bătut fiica în timpul orei de religie! Din povestirile mamei, se pare că preotul Gabriel Bușaga i-a tras fiica de păr și a pălmuit-o, pe motiv că aceasta l-a înjurat.

Un nou caz de violenţă zguduie sistemul de învăţământ! O mamă acuză un preot că i-a bătut fetița de clasa a treia în timpul orei de religie! Bărbatul a tras copila de păr, a pălmuit-o și a ținut-o o oră în picioare până i s-a făcut rău

Colegii micuței de clasa a treia susțin contrariul și neagă faptul că eleva i-ar fi adresat vreun cuvânt urât profesorului. Mama copilei nu a depus plângere la poliție pentru că îi este frică, însă a reclamat compartamentul necuviincios al profesorului către directorul școlii.

Acesta i-a promis că va lua măsuri, însă ieri, 28 martie, copila a fost pedepsită din nou de profesorul de religie, punând-o să stea toată ora în picioare, până i-a venit rău, potrivit ziarulincomod.ro.

Pe de altă parte, directorul școlii din comuna Lapoș, Gheorghe Dragu, a declarat pentru ziarul Incomod că nu știe exact ce s-a întâmplat, dar că nu crede că fata a fost bătută de preot.

“A fost o discuție pe care a avut-o la ora de religie, dar nu a fost agresată. Preotul este o persoană mai… vorbește ca la biserică, mai tare, e și profesor de religie, dar nu s-a întâmplat nimic deosebit. A ridicat puțin tonul. E o chestie care se utilizează în activitatea didactică, când cineva nu e atent, ridici tonul. Eu n-am văzut așa ceva, nici părintele (n.r. preotul) nu susține așa ceva, copiii mai spun și lucruri trăznite atunci când eu știu, nu știu, eu o să stau de vorbă cu preotul, am mai stat o dată”, au fost explicațiile directorului școlii din Lapoș.

Localnicii spun că nu este prima abatare a acestui preot cu privire la un comportament agresiv asupra celor mici, iar cei în măsură să verifice verificitatea acestor declarații o vor face în viitorul apropiat, potrivit ziarulincomod.ro.

Probă nouă la examenul de Bacalaureat! Ce anunță ministrul Educației despre examen... Ecaterina Andronescu, noi schimbări în Educație. Clasa 0 va fi clasa I și se prelungește gimnaziul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x