Antena Căutare

Un studiu arată că tații, care își cresc singuri copiii, mor mai repede ca mamele singure

Un studiu al cărui autor este profesoara de știință, din cadrul Universității de la Toronto, Maria Chiu, arată că tații, care își cresc singuri copiii, se îmbolnăvesc mai repede ca mamele singure.

Chiu și colegii ei au monitorizat aproape patruzeci de mii de persoane din Canada, în ultimii 11 ani. La analiza cercetărilor au participat aproape cinci mii de mame singure și opt sute de tați singuri. Studiul arată că, până în momentul de față, rata mortalității la tații singuri a fost mai mare față de cea a mamelor. Aproape șapte sute de bărbați au murit.

În comparație cu bărbații care au partenere sau cu mamele singure, rata mortalității taților singuri este de trei ori mai mare. Ei au decedat din cauza cancerului și a bolilor de inimă.

Profesoara Chiu declară: "Am descoperit că tații singuri au tendința de a avea stiluri de viață nesănătoase, care ar putea include o alimentție săracă, lipsa exercițiilor fizice sau consumul excesiv de alcool”.

Sursa, thejakartapost

Nu scăpăm de iarnă! ANM a emis un nou COD GALBEN în Capitală și alte zece județe... METEO.  Vremea se încălzește de săptămâna viitoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x