Antena Căutare

Un tanar din Harghita a fost arestat dupa ce a muscat un politist de mana

Un politist a fost muscat joi de mana de un tanar din judetul Harghita in timp ce incerca sa-l aresteze, fapt pentru care barbatul risca pana la 10 ani de inchisoare.

O patrula de siguranta publica din cadrul Sectiei 3 de Politie Rurala Odorheiu Secuiesc a mers la locuinta reclamantului, in localitatea Porumbenii Mari, dupa ce amenii legii au fost alertati de un barbat ca fratele sau mai mic face scandal.


In timp ce politistii se aflau in casa pentru a discuta cu cel care sunase la 112, in incapere a intrat tanarul scandalagiu, aflat in stare avansata de ebrietate, care i-a injurat pe oamenii legii si i-a amenintat cu un topor pe care il avea in mana.

Mai mult, acesta i-a injurat si amenintat pe oamenii legii. Magistratii din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria din municipiu au hotarat arestarea pentru 30 de zile, pentru savarsirea infractiunii de ultraj, violare de domiciliu si amenintare.

Daca va fi gasit vinovat, el risca pana la 10 ani de inchisoare.

Foto: Intact Images

Studenta la Medicina care a transat un barbat cere sa fie eliberata. Carmen Bejan este insarcinata... Bijuterii in valoare de 45.000 de dolari, furate dintr-un apartament din Arad...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x