Antena Căutare

Un tânăr s-a sinucis după soția l-a înșelat cu cel mai bun prieten! Mama băiatului, sfâșiată de durere: ”A iubit-o mult! Aveau și copil de trei ani!”

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, care era căsătorit de mai bine de patru ani de zile, a decis să-și încheie socotelile cu viața, după ce soția sa l-a înșelat. 

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, care era căsătorit de mai bine de patru ani de zile, a decis să-și încheie socotelile cu viața, după ce soția sa l-a înșelat.

Credea că este un bărbat împlinit, însă viața lui a luat o turnură neașteptată în momentul în care a primit pe telefonul mobil un mesaj explicit și o fotografie în care partenera lui de viață apărea alături de un alt bărbat. Nu a așteptat explicații, așa că bărbatul și-a dus copilul la mama lui, după care s-a sinucis.

Potrivit vremeanoua.ro, acesta și-a legat un cablu de o grindă, s-a fotografiat și a trimis imaginea soției sale. Tânăra s-a întors, însă, acasă prea târziu. Bărbatul a fost găsit mort, iar familia se pregătește de înmormântare.

Potrivit bunicii acestuia, se pare că tânăra de 19 ani l-a înșelat cu cel mai bun prieten al lor, Alex.

“Erau tineri, nora mea spunea că nu vrea să-și închida viața de la 19 ani cu un copil. Așa că l-am luat eu să-l cresc. L-am învatat să meargă și să vorbească și le-am lăsat lor libertatea de care spuneau că au nevoie. Fiul meu a iubit-o foarte mult. Era prima lui dragoste și erau împreună de când fata avea doar 14-15 ani”, povestește mama lui Sebastian.

De asemenea, femeia a povestit și ce l-a împins pe fiul ei să recurgă la un asemenea gest și dă vină pe infidelitatea soției. “Soția lui, Lavinia Andreea , i-a trimis o poză pe telefon în care ea era împreună cu cel mai bun prieten al lor și se pupau. Îmi spusese cu două saptamâni înainte că Andreea îl însela și mi-a spus că s-a răcit foarte tare față de el. Bănuia că are o relație cu patronul de unde lucrează sau cu un taximetrist. Pâna la urmă s-a dovedit că este vorba de Alex, cel mai bun prieten al lor. Cu o seară înainte, Sebastian a vorbit cu ea la telefon. Ce au vorbit, doar ei știu. Băiatul meu a venit și și-a adus copilul acasă, apoi a plecat la bar. A băut o bere acolo și și-a mai luat una acasă. Apoi i-a trimis Andreei poză cu ștreangul la gât.

Nora a sunat la o vecină să vină să mă anunțe că Sebi are de gând să se spânzure. L-am tot sunat pe telefon dar nu a răspuns. Am rugat pe cineva să meargă la el acasă, să vadă dacă este bine. A fost acolo, a găsit bicicletă în curte și luminle stinse. A crezut că, amețit de băutură, s-a culcat. Dimineață l-am sunat din nou, dar nici de dată asta nu a răspuns. Am decis apoi să trimit un alt băiat de-al meu care are casă aici în sat, să vadă ce se întâmpla. L-a găsit în casă, spânzurat.”, a dezvăluit, sfâșiată de durere, mama lui Sebastian.

A vrut să facă o farsă, dar riscă ani grei de închisoare! Momentul în care un tânăr își distruge mașina cu un baros... Indemnizaţie creştere copil 2019. Acte necesare și calcul indemnizație pentru primul și al doilea copil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x