Antena Căutare

Un tramvai a deraiat in Arad: Patru calatori au fost raniti

A fost panica mare, astazi, in Arad. Patru oameni au fost raniti, iar alti 16 au inghetat de spaima dupa ce tramvaiul in care erau a deraiat in panta. Pasagerii din spate au cazut unii peste altii, iar ceilalti s-au lovit de barele din tramvai, cand cele doua vagoane s-au inclinat la aproape 45 de grade.

Erau 20 de calatori in tramvai. Putin dupa ora 12:00, la coborarea de pe podul care face legatura intre centrul orasului si cel mai mare cartier, pasagerii din tramvai s-au trezit ca se pravalesc unii peste altii.

Pentru raniti, au venit doua ambulante. Trei dintre pasageri au fost dusi la spital, iar un altul a fost ingrijit la fata locului. Podul se afla in reparatii si sunt impuse anumite restrictii de viteza.

Primaria Arad, care a comandat lucrarile de reabilitare, sustine ca toata responsabilitatea o are constructorul.

Ancheta va stabili daca muncitorii care asfalteaza au sapat prea aproape de terasament, dar si daca vatmanul a depasit viteza impusa. Intre timp, doua macarale au pus tramvaiul inapoi pe sine.

PROGNOZA METEO: Cod galben de vreme rea, precipatii si vant puternic in sudul tarii... Cod portocaliu de inundatii pentru bazinul Jiului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x