Antena Căutare

Un tren a deraiat la Hunedoara, dupa ce hotii au furat suruburile de la traversele caii ferate

Un tren cu 20 de vagoane, care transporta carbuni, a deraiat in judetul Hunedoara. De vina ar fi hotii de fier vechi, spun oamenii care locuiesc in zona. Se pare ca acestia au furat suruburile de la traversele caii ferate, iar ultimele trei vagoane ale garniturii au sarit de pe sine. Din fericire, nimeni n-a patit nimic. Jandarmii si politistii au pazit toata noaptea trenul, pentru ca hotii sa nu fie tentati si de carbuni.

Un vagon incarcat cu carbuni era la cateva zeci de metri de trenul oprit. Alte doua vagoane au sarit de pe sine, dar nu s-au desprins de garnitura. Mecanicul de locomotiva a avut noroc si a scapat doar cu o sperietura.

Aseara, hotii ar fi furat suruburile de la traversele de cale ferata, asa ca trenul care transporta cateva sute de tone de carbuni a deraiat. Garnitura ar fi trebuit sa ajunga la Termocentrala Mintia, dar a ramas peste noapte in mijlocul campului.

“Am luat in calcul si posibilitatea ca acest carbune din garnitura de tren sa fie sustras si, in acest scop, jandarmii vor ramane in zona pentru a preveni eventualele fapte de furt de carbune”, a declarat Radu Nicolae, purtator de cuvant al Jandarmeriei.

Abia in aceasta dimineata autoritatile vor incerca sa repuna garnitura pe sine si sa vada daca, intr-adevar, hoti de fier vechi sunt vinovati pentru acest accident.

foto: Intact Images

Zilnic, in Romania, sunt defrisate trei hectare de padure ... Avertizare meteorologica: COD GALBEN de ceata, in mai multe judete din tara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x