Antena Căutare

Un vatman din Iasi a fost snopit in bataie de un calator furios

Un vatman din Iasi a ajuns la spital cu nasul rupt dupa ce a fost agresat de un calator nemultumit. Atacatorul l-a lovit miseleste din spate iar barbatul de 57 de ani, coborat din tramvai, s-a prabusit la pamant.

Atacatorul le-a spus politistilor ca voia sa se razbune pe vatman pentru ca acesta l-ar fi injurat cu o zi in urma. Conductorul tramvaiului spune insa ca nu l-a vazut niciodata.

Azi dimineata, in jurul orei 7:45, vatmanul a oprit tramvaiul la capat de linie. A coborat sa-si stampileze foaia de drum, cand a fost lovit din spate de un barbat. Omul a cazut, iar atacatorul a continuat sa-l loveasca cu pumnii si picioarele. Un barbat care astepta in statie a cerut ajutor la 112.

Politistii de la sectia aflata in apropiere au venit si l-au calmat pe omul nervos. Vatmanul a ajuns la spital cu fractura de piramida nazala. Atacatorul a fost amendat cu 500 de lei. Daca victima sa va depune plangere, acesta s-ar putea alege si cu un dosar penal.

VIDEO! "Nasii" din CFR: Cum se negociaza spaga in trenurile din Romania... Guvernul pregateste programul "Rabla" pentru sobe. Nu ai centrala termica, nu primesti ajutor pentru incalzire...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x