Antena Căutare

UPDATE! Bihor: O cladire dezafectata s-a prabusit, o femeie a murit!

O femeie a murit si alta este in stare grava, dupa ce o cladire dezafectata s-a prabusit peste ele in localitatea Diosig, judetul Bihor.

UPDATE 14.10: Femeia care si-a pierdut viata avea 24 de ani. Mai multe echipe de interventie s-au deplasat la locul accidentului.

Cladirea s-a daramat peste doua persoane, un barbat si o femeie. Accidentul s-a petrecut in jurul orei 13.00, a anuntat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bihor, locotenentul Cristian Herte, citat de Mediafax.


"Nu avem foarte multe informatii deocamdata. E vorba despre o cladire dezafectata, din Diosig. Un zid al acesteia a cazut peste doua persoane, un barbat si o femeie. Nu avem, înca, informatii despre starea lor exacta, dar la fata locului s-a deplasat un echipaj de descarcerare din Oradea si un echipaj de terapie intensiva, precum si paramedicii din Sacueni si o autospeciala", a spus Herte.

Un echipaj al Inspectoratului Teritorial în Constructii a fost anuntat de accident.


Gigi Becali risca sa piarda un bloc din cauza datoriilor... 69 de politisti si vamesi, trimisi in judecata de procurorii DNA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x