Antena Căutare

UPDATE Tanara injunghiata intr-o gara din Brasov se afla in stare grava

O adolescenta a fost atacata cu un cutit si impinsa in fata trenului, in gara din Brasov. Un individ s-a napustit asupra ei si a ranit-o la gat, pana cand un politist si cativa martori au sarit sa o ajute. In invalmaseala creata, copila de 16 ani a fost impinsa pe sine, in fata trenului care se apropia.

Cu cateva clipe inainte de atac, fata de 16 ani statea pe peron fara sa banuiasca ce o asteapta. Ranita la gat si cuprinsa de spaima, adolescenta a privit neputincioasa cum i se apropie moartea. Dar a avut noroc, pentru ca trenul a oprit langa ea. A fost finalul fericit al unei intamplari de cosmar.

Nu stiu ce se intampla ca am niste viziuni”, a spus acesta. Barbatul cu mintea intunecata de halucinatii a folosit cutitul pe care-l avea in mana, fara sa ezite.

“Noroc ca fata avea un fular”, crede unul dintre martori, insa fularul n-a protejat-o de lama cutitului. Agresorul a reusit sa o taie. In ajutorul fetei au sarit atunci mai multi barbati, printre ei si un politist.

In timpul luptei, fata a ajuns pe calea ferata, dar nu a fost lovita de trenul care se apropia. Dupa ce l-au imobilizat pe barbatul care a vrut sa o ucida, martorii au chemat ambulanta. Fata a fost dusa la spital si a intrat direct in sala de operatii, dar starea ei este in continuare grava.

La sectia de politie, atacatorul a ridicat din umeri. Intrebat de unde are cutitul, acesta a raspuns senin ca nu stie. L-a avut in buzunar si s-a “pierdut un pic”.

Barbatul va fi supus unei expertize psihiatrice, pentru a se stabili daca are disceramant. Daca va fi gasit vinovat risca pana la 12 ani de inchisoare.

Atentionare de PLOI si NINSORI, incepand de duminica dimineata. Vezi zonele vizate!... Iasi: S-a urcat atat de beat la volan, incat politistii l-au dus la spital pe brate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x