Antena Căutare

Veste CRUNTĂ pentru mulți elevi din România. Din 2018 nu vor mai putea face NICIO MIȘCARE!

Pentru mulți dintre tinerii care merg la școală propunerea nu este foarte bună, însă nu este exclus ca proiectul să fie benefic pentru toți elevii

Pentru mulți dintre tinerii care merg la școală propunerea nu este foarte bună, însă nu este exclus ca proiectul să fie benefic pentru toți elevii.

În esență totul este legat de siguranța copiilor în timpul în care aceștia se află la școală, iar Mihaela Huncă, deputat al Partidului Social Democrat, propune Ministerului Educației ca toate unitățile de învățământ să fie dotate cu camere de supraveghere.

Mai mult, parlamentarul este de părere că nicio școală din România nu ar trebui să primească autorizație de funcționare decât dacă este dotată cu un sistem de supraveghere bine pus la punct.

Ideea pare excelentă, însă există foarte mulți elevi pentru care o asemenea decizie va fi destul de incomodă, mai ales pentru aceia care sunt obișnuiți să mai chiulească de la ore.

Previziune sumbră pentru România! Maria Ghiorghiu prevestește tragedii: ”Teroriștii sunt în România". Primul oraş c... S-a terminat cu confortul! Urmează weekendul care va afecta milioane de români!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x