Antena Căutare

Veste extraordinară. Fumatorii vor avea voie să fumeze in localuri!

Veste bună pentru toţi fumători, vor avea voie să fumeze în localuri cu spaţii amenajate pentru dependenții de nicotină

Veste bună pentru toţi fumători, vor avea voie să fumeze în localuri cu spaţii amenajate pentru dependenții de nicotină.

Deputatul Daniel Fenechiu a spus azi ca a venit cu un proiect de lege pentru a a da voie constiuiri de asociatii s-au in cluburi pentru fumatori, pentru a amenaja locuri inchise pentru cei care vor sa fumeze, sa bea cafea, ceai si asa mai departe, potrivit sursei Agerpres.
Am iniţiat şi voi depune la Parlament un proiect de lege de modificare a legii pentru prevenirea şi combaterea efectelor consumului de tutun. Am hotărât să abordăm cele două mari probleme ale legii antifumat: faptul că spaţiul public închis este foarte prost definit şi condiţiile impuse de lege sunt foarte restrictive. Una dintre reglementări este să se permită constituirea de asociaţii sau cluburi de fumători, care să poată amenaja spaţii pentru fumat, în care să se poată fuma şi desfăşura activităţile care sunt asociate fumatului, respectiv să bei o cafea, un ceai, o băutură răcoritoare”, a spus Fenechiu la conferinţă de presă in Palatul Parlamentului.

Acesta spus ca propunerea legislativa defineste locul public inchis, care ar putea sa fie in orce loc care este inchis de jur-imprejur cu pereti.

Acesta declara ca legea antifumat, este o lege stupida, si ca ar fi in bataie de jor la adresa tuturor romanilor, ‘o lege asemănătoare cu legea prohibiţiei din Statele Unite’.

”Tatuajul nu este nou, a fost mutat de pe picior pe mână, atunci când mi-au refăcut pielea”! Imaginea cutremurătoare a u... Ploi şi frig în luna lui Marte! Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x