Antena Căutare

Veste proastă! Vom avea un Revelion cu vreme caldă!

Potrivit previziunilor meteorologice, lunile următoare vom avea parte de temperaturi destul de ridicate, iar șansele ca la trecerea dintre ani să avem parte de o noapte cu zăpadă sunt minime

Potrivit previziunilor meteorologice, lunile următoare vom avea parte de temperaturi destul de ridicate, iar șansele ca la trecerea dintre ani să avem parte de o noapte cu zăpadă sunt minime.

Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Este estimată distribuţia temperaturilor medii lunare, precum şi distribuţia cantităţilor lunare de precipitaţii, iar fenomenele extreme cu o durată scurtă de manifestare nu pot fi prognozate cu ajutorul acestui produs.

Valorile termice vor fi in general apropiate de mediile multianuale, iar în sud-estul şi local în sudul şi vestul ţării vor fi posibile temperaturi medii lunare mai ridicate decat in mod obisnuit.

Cantitatile lunare de precipitatii se vor situa in limitele climatologice in majoritatea zonelor, local in centrul tarii fiind posibile valori peste medii, iar în sud sub norme.

S-a aflat cine sunt vinovații! Cei trei bărbați care au tăiat coada unui câine cu toporul nu regretă nimic!... Ultima dorință a Paulei Iacob a rămas neîmplinită! Celebra avocată și-a dorit mult acest lucru!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x