Antena Căutare

Veste senzațională pentru toți românii. La sfârșitul lunii vom avea ÎNCĂ O ZI LIBERĂ!

Toți angajații la instituțiile de stat și nu numai ar putea beneficia, în scurt timp, de o nouă zi liberă după ce parlamentarii vor declara ziua de 27 martie sărbătoare națională

Toți angajații la instituțiile de stat și nu numai ar putea beneficia, în scurt timp, de o nouă zi liberă după ce parlamentarii vor declara ziua de 27 martie sărbătoare națională.

Unirea Basarabiei cu României va fi sărbătorită cu o nouă zi liberă pentru bugetari, dar și pentru angajații ai căror patroni vor să le ofere un altfel de cadou. Potrivit ultimelor informații, proiectul de lege care să declare ziua de 27 martie sărbătoare națională urmează să fie votat de parlamentari și, cel mai probabil, la finele acestei luni vom avea parte de o nouă zi de odihnă.

Pe 27 martie 1918 a Sfatului Țării, comitetele ținuturilor din Bălți, Soroca și Orhei au fost consultate în privința Unirii cu Regatul României. Pe 27 martie, Sfatul Țării a votat în favoarea Unirii cu România.

Realitatea din spatele ofertelor ”ALL INCLUSIVE”! Poți mânca cât vrei, dar te-ai gândit de ce e mult și ieftin?... GATEWAY TO ELT - 2017. Oportunitate unică pentru profesorii de limba engleză...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x