Antena Căutare

Veste tristă. Principesa Margareta a făcut anunțul în urmă cu puțin timp:„Sănătatea Majestății Sale pălește în fiecare zi!”

Principesa Margareta a declarat miercuri, la Seara Regală a Corpului Diplomatic, desfăşurată în Sala Tronului, că sănătatea Regelui Mihai păleşte, dar a dat asigurări că "lumina călăuzitoare a Regelui, farul unei Românii drepte şi îndreptăţite, nu se va stinge niciodată"

Principesa Margareta a declarat miercuri, la Seara Regală a Corpului Diplomatic, desfăşurată în Sala Tronului, că sănătatea Regelui Mihai păleşte, dar a dat asigurări că "lumina călăuzitoare a Regelui, farul unei Românii drepte şi îndreptăţite, nu se va stinge niciodată".

"De-a lungul vieţii mele, farul luminos a tot ce am înfăptuit a fost tatăl meu; ori de câte ori m-am întrebat ce cale să iau, nu a trebuit decât să mă uit la acel far şi să primesc răspunsul corect", a afirmat principesa la finalul discursului rostit cu ocazia Serii Regale a Corpului Diplomatic, desfăşurată în Sala Tronului.

Ea a vorbit despre starea precară a sănătăţii tatălui său, Regele Mihai, şi, în contextul referirii la angajamentele publice pentru anul viitor în interesul României, a dat asigurări că lumina călăuzitoare a fostului suveran nu se va stinge.

Sute de oameni s-au bătut cu jandarmii, pentru hainele şi genţile Oanei Zăvoranu. N-a lipsit nici Floricica Dansatoarea:... Politicienii habar nu au care este salariului minim pe economie: "Nu este atât!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x