Antena Căutare

Veşti de ultimă oră de la meteorologi! Ce se va întâmpla cu vremea în următoarele zile

În weekend, temperaturile vor fi puţin mai ridicate decât au fost zilele trecute, dar încă apare ceaţa în mai multe zone ale ţării, în special dimineaţa şi în timpul nopţii.

În weekend, temperaturile vor fi puţin mai ridicate decât au fost zilele trecute, dar încă apare ceaţa în mai multe zone ale ţării, în special dimineaţa şi în timpul nopţii.

VINERI

Vremea se va încălzi uşor în cea mai mare parte a ţării. Vor fi înnorări temporare, local în regiunile intracarpatice va ploua slab, iar în nordul Carpaţilor Orientali vor cădea precipitaţii slabe, mixte.

În zonele joase de relief se vor semnala ceaţă şi burniţă în sudul şi estul ţării. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 şi 12 grade, uşor mai scăzute în zonele cu ceaţă persistentă, iar cele minime se vor încadra între -4 şi 6 grade.

În Bucureşti, cerul va avea înnorări, iar mai ales dimineaţa şi noaptea se va semnala ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 5...6 grade, iar cea minimă în jur de 0 grade.

La munte, vremea se va încălzi uşor faţă de intervalul precedent. Cerul va fi temporar noros, iar în nordul Carpaţilor Orientali vor cădea precipitaţii mixte, în timp ce în restul zonei montane, izolat vor fi ploi slabe. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări pe creste.

SÂMBĂTĂ

Va fi cer noros în regiunile intracarpatice şi la munte, unde precipitaţiile apar pe arii relativ extinse. Ziua vor fi mai ales ploi, dar seara şi noaptea în Maramureş şi în estul Transilvaniei vor deveni mixte, iar la munte vor predomina ninsorile şi nu vor lipsi condiţiile de polei. Vântul se intensifică abia spre seară în nord-vest, însă pe crestele montane înalte suflă cu putere toată ziua. În aceaste condiţii, temperaturile maxime pornesc de la 4 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi ating 13 grade în regiunile sudice, potrivit romaniatv.net.

În Bucureşti vor fi nori şi ceaţă, este posibil ca trecător să fie burniţă, dar peste apar şi câteva raze de soare, astfel că maxima zilei atinge 9...10 grade.

DUMINICĂ

Temperaturile zilei pornesc de la 2 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi ating cel mult 10 grade în Lunca Dunării, în condiţiile în care în vestul, centrul şi nordul ţării cerul va fi acoperit de nori şi local apar precipitaţii mixte în Maramureş, nordul Moldovei şi în Transilvania şi mai ales ploi în rest.

În zona montană vor predomina ninsorile. În sud şi sud-est se mai iveşte şi soarele printre nori şi doar izolat plouă slab, însă vântul devine agitat în majoritatea zonelor, iar la munte va sufla tare, spulberând zăpada.

Atenţie la ce cumpăraţi! Ce a găsit un român într-o pungă cu pufuleţi e de-a dreptul DEZGUSTĂTOR!... DĂ VIAŢĂ EROILOR! - Povestea lui Marius Bodo, un copil care la 15 ani era capul familiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x