Antena Căutare

Vezi cat au chiulit romanii de la munca in primul an de criza!

Criza a afectat stilul de lucru al angajatului roman. Nemotivat financiar si stresat de tot mai multa munca, acesta a ales sa se razbune prin concedii medicale si absente nemotivate de la serviciu. I-au studiat comportamentul, intr-o perioada de criza, expertii in resurse umane.



83% din totalul orelor nelucrate de managerii din sectorul serviciilor financiare au reprezentat absente nemotivate, iar restul de 17% au fost concedii medicale. Ceea ce inseamna un cost suplimentar pentru firmele care au concediat ca sa scape mai usor de criza, mai ridicat cu 37%. De la 671 de euro/ angajat in 2008, la 917 euro in 2009.

In loc sa-si dea oamenii afara, firmele ar fi trebuit sa isi regandeasca activitatea si sa-i redistribuie in interiorul companiei.

Alte companii, cele din sectorul telecomunicatiilor, au ales sa investeasca in angajatii lor de teama concurentei.

Cand trece criza, avertizeaza expertii in resurse umane, angajatii care au chiulit de la serviciu vor si pleca. Asa ca, spun specialistii, patronii firmelor trebuie fie sa-si refaca organigramele, fie sa cheltuiasca ceva bani pentru specializarea angajatilor.

Cele mai multe angajari pe timp de criza: fratii Paval, 1.500 de persoane... Ghicitoarele care nu prezic corect risca inchisoarea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x