Antena Căutare

Victima s-a transformat în agresor? Amber Heard, fosta soție a lui Johnny Depp, arestată pentru violență domestică

Amber Heard ar fi fost arestată, în 2009, după o ceartă violentă cu partenera sa de atunci, Tasya van Ree, potrivit metro.co.uk.

Amber Heard ar fi fost arestată, în 2009, după o ceartă violentă cu partenera sa de atunci, Tasya van Ree, potrivit metro.co.uk.

În timp ce se aflau pe aeroportul din Seattle, Amber ar fi apucat-o pe aceasta de braț și ar fi lovit-o. În urma acestui incident, actrița a fost arestată sub acuzația de violență domestică.

Însă procurorii au decis să nu ducă mai departe ancheta în acest caz. Amber Heard și Tasya van Ree au încheiat un parteneriat domestic în 2008, însă relația lor nu a fost lipsită de incidente. Din iubire pentru partenera sa, actrița și-a schimbat și numele, la acel moment, în Amber Van Ree .

După despărțirea de Tasya, aceasta a început să se întâlnească, în 2012, cu actorul Johnny Depp, cu care se află într-un mare scandal, după ce l-a acuzat de violență fizică. Actrița a depus actele pentru divorţ, pe 23 mai și câteva zile mai târziu ea a afirmat că actorul i-a aruncat un telefon în față. Mai mult, potrivit unor noi acuzații, celebrul actor ar fi încercat să o sufoce cu o pernă.

SUBIECTE BACALAUREAT 2016. Subiecte la proba de Competenţe digitale... Schimbare uriașă! Adio, monede și bancnote! Țara care ar putea renunța complet la cash...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x