Antena Căutare

VIDEO! Alertă în Tulcea! Zeci de oameni au rămas blocați în nămeți: Mai multe mașini au căzut pradă infernului alb

Zeci de jandarmi şi pompieri cu mai multe utilaje de deszăpezire acţionează, joi după-amiază, în zona localităţii tulcene Cataloi pentru deblocarea drumului. În acest sector de drum mai multe autoturisme au rămas blocate şi nu mai pot înainta. Din cauza condiţiilor meteorologice, autprităţile au anunţat că vineri cursurile vor fi suspendate în 18 unităţi de învăţământ.

Zeci de jandarmi şi pompieri cu mai multe utilaje de deszăpezire acţionează, joi după-amiază, în zona localităţii tulcene Cataloi pentru deblocarea drumului. În acest sector de drum mai multe autoturisme au rămas blocate şi nu mai pot înainta.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Tulcea, circulaţia este blocată în zona localităţii Cataloi din cauza zăpezii şi a viscolului. În zona respectivă intervin mai multe utilaje de deszăpezire, dar şi 10 pompieri şi 10 jandarmi, cu lopeţi, mai multe autoturisme fiind blocate de mai multe ore din cauza zăpezii.

La faţa locului, pe DN 22, Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri a deplasat o volă de mare capacitate, care intervine alături de celelalte utilaje şi forţe pentru deblocarea drumului.

De asemenea, pompierii au mai fost solicitaţi, joi după-amiază, să intervină pentru preluarea unei femei însărcinate din localitatea Ceamurlia de Sus şi transportarea acesteia către spitalul din Tulcea. Tânăra are 18 ani şi se află la a doua naştere.

Iarna paralizează drumul spre Valea Prahovei! Vremea rea a blocat mai multe trenuri în gara Bușteni: Circulaţia feroviar... ULTIMA ORĂ! Școli închise din cauza vremii! Autorităţile au anunţat că vineri cursurile vor fi suspendate în 18 unităţi ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x