Antena Căutare

VIDEO! Fiul unui politist din Petrosani a batut un tanar cu bata pana l-a bagat in spital

Fiul unui politist din Petrosani este acuzat ca ar fi batut un tanar cu o bata de baseball, pana l-a bagat in spital. Cearta dintre cei doi ar fi inceput la iesirea dintr-un club din oras.

Baiatul de 18 ani este acum internat in spital, cu un picior fracturat. El povesteste ca, atunci cand a vrut sa iasa din curtea clubului in care petrecuse cu pietenii, o masina era sa-l loveasca. Cand i-a atras atentia soferului, a inceput scandalul.

Fiul politistului, aflat la volan, s-a dat jos din autoturism si l-a lovit. Prietenii presupusului agresor l-au atacat si ei. Cand au obosit sa-l mai loveasca, acestia s-au urcat in masina si au plecat. Apoi, victima a sunat la 112 si a cerut ajutor. Cinci tineri sunt acum audiati la Politia Petrosani si cercetati pentru ultraj contra bunelor moravuri si vatamare corporala.

VIDEO! Mures: Un pensionar plateste un imprumut fals... Constanta: Trei fetite au ajuns la spital dupa ce au luat masa la strand...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x